Name:
Email Address:
Location:
No: Contact:
Enquiry/Quotation:

create web form

Lencana Facebook

Makluman, 

Makeup untuk bulan 11 dan 12 tahun 2012 masih ada kekosongan.. cikmas base di Perak sahaja. 

Sesiapa yang nak booking mekap atau bertanyakan mengenai mekap boleh inbox cikmas, insyaAllah cikmas akan jawab..

email,sms,watsapp pun boleh 019-5617825
Haaa, amacam.. sepadan tak. Ni dia Marian Rivera Malaysia version teddy bear hekhekhek..
sapa yang tengok sila tatap puas2 eh.. gituuu jangan nangis..



Cikmas cuba cari gambar lagi nak menanahkan mata uols tapi ini je yang ada buat masa ni.. Jangan jeles, **tiak dia tak peluh tau, bau perfume lagi hekhekhek..
Persandingan Zubaidah dan suami.. Semoga berbahagia ke akhir hayat.


Kredit untuk kawan2 yang tlg upload gambar kahwin pengantin hekhekhek

      Solemnization Zubaidah..  
     
      Muka before nanti cikmas minta sebab cikmas baru dapat tahu ju ni rupanya diet dan wajahnya bulat sebelum kahwin.. yang ni baik cikmas tunggu gambar honeymoon dia je hekhekhek.. boleh ek ju tunggu ju post gambar terkini...

Kening dan bulu mata Ju yang original...dia nak yang ASLI..

Salam pembuka bicara... sekian lama tak letak gambar pengantin,mehh sini cikmas kasi up sikit..hekhekhek..(bak gelak shaheizy sam dalam twitternya)


Pertunangan Aisyah.. bulu mata dan kening original.. phone kamera je ni hekhekhek