Name:
Email Address:
Location:
No: Contact:
Enquiry/Quotation:

create web form

Lencana Facebook

Hai semua... bila dah apdet pic cikmas baru teringat nak share sikit ape yang cikmas beli sejak turun KL bulan 7 yang baru-baru ni.. Ok,asalnya cikmas dengar orang sebut2 MAC dari dolu2 tapi xpernah gi tengok sendiri kaunter dia sampailah kawan yang bawak.huhh,masa tu hanya mampu tengok je.. Beli pun seketoi, tp dah tekad nak beli satu hari nanti... Akhirnya beli jugak walaupun xbanyak...
*
*
*
Lepas tu,dengar plak brand baru nama STAGE... konfius jugak sama ke atau ade beza.. Nak tau ape yang cikmas beli kat dua-dua kaunter ni..meh jenguk......
*
*
*
*
*
*
*
*
Ni lah STAGE...cenonet pic..sori ek tak nampak.. beli ciket tapi beg dia bagi macam borong sakan.. Best sebab buy 1 free 1 tapi dah takde dah.. jangan nangis2 ye... Nanti cikmas tanya bila ade lagi..huhuhu.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ada lagi....
*
*
*
*
*
Hah,amik ni!! berjaya gak mendapatkan Limited Edition Lips masa gi Midvalley last week... Paling best,hajat nak beli concealer & blusher tercapai... bukan senang cikmas nak turun kaunter ni..sekali beli, beli betul2 barulah dinamakan shopping makeup...hehehe
*
*
*
*
Ni pun sama tapi beli ni dulu baru beli kat atas. Yang ni beli sekali dgn STAGE...
*
*
*
*

Sedihnya ... Tak puas beli ni gara2 ter'usha' STAGE.. tapi kena kontrol iman...... kang nak balik Manjung tak muat beg....




Bila dah dapat membership MACpro siaplaaaa... lepas ni,ketagih nak membeli saja la.. Okey, lepas tu dengan kemunculan 1 lagi brand iaitu STAGE membuatkan cikmas lagilah giler2 pada makeup...huhuhu...mau tak kopak.... Okey,nantikan entry seterusnya... Jumpa lagi......

Model2 kali ni semua macam chinese.. kecik2 plak tu.. comeiiii je.. Entry kali ni kita tgk makeover yang cikmas lakukan kepada mereka... Opss.. ade lagi entry makeover seorang lagi iaitu Jun housemate kak linda... ape2 pun cuci mata dulu ky
Nadia(Andy's cousin)
25 Julai 2009




Sonok "2 bodyguard" nadia... hati2 dek oiii!!..jatuh bangun sendiri...
Erina Makeover
23 Julai 2009





Makeover Marina
23 Julai 2009