Name:
Email Address:
Location:
No: Contact:
Enquiry/Quotation:

create web form

Lencana Facebook

ATAS PERMINTAAN RAMAI !!!


KURSUS ASAS DANDANAN RAMBUT (RM50)**HOT CLASS**

20hb 10 2012(SABTU)

-asas penjagaan rambut
-demonstrasi menggunakan curly tong dengan flat iron
-2 teknik menggayakan rambut
-goodie bag diberikan


Lokasi: Lumut, Perak
Masa:TBA
Penyertaan adalah TERHAD

TARIKH TUTUP PENYERTAAN 18hb Okt 2012



KURSUS MAKE-UP & PENAMPILAN DIRI (RM80)

27hb 10 2012(SABTU)

-teknik solekan
-teknik memilih eyeshadow
-3 penggayaan TUDUNG MUSLIMAH masa kini
-demonstrasi solekan
-goodie bag diberi

Lokasi: Lumut,Perak
Masa: TBA
Penyertaan:10 orang

TARIKH TUTUP PENYERTAAN 25hb Okt 2012



Apa tunggu lagi... Banyak jemputan kenduri kahwin menanti.. Anda boleh melaram dengan teknik-teknik yang dipelajari!


Hubungi 019-5617825 (cikmas) untuk pertanyaan. Tarikh tutup penyertaan & pembayaran selewat-lewatnya seperti di atas.
Cara membuat bayaran:
*Penyertaan perlu di sertai dengan pembayaran. Buat pembayaran dengan cara bank in RM50(kursus rambut) atau RM80(kursus makeup) ke MAYBANK BERHAD akaun 158293590684 atas nama MASTURA BINTI BAHARUDIN.
*Sila sms nama & no. i/c setelah membuat bayaran. Simpan slip bayaran dan bawa ketika menghadiri kursus.
Makluman, 

Makeup untuk bulan 11 dan 12 tahun 2012 masih ada kekosongan.. cikmas base di Perak sahaja. 

Sesiapa yang nak booking mekap atau bertanyakan mengenai mekap boleh inbox cikmas, insyaAllah cikmas akan jawab..

email,sms,watsapp pun boleh 019-5617825
Haaa, amacam.. sepadan tak. Ni dia Marian Rivera Malaysia version teddy bear hekhekhek..
sapa yang tengok sila tatap puas2 eh.. gituuu jangan nangis..



Cikmas cuba cari gambar lagi nak menanahkan mata uols tapi ini je yang ada buat masa ni.. Jangan jeles, **tiak dia tak peluh tau, bau perfume lagi hekhekhek..
Persandingan Zubaidah dan suami.. Semoga berbahagia ke akhir hayat.


Kredit untuk kawan2 yang tlg upload gambar kahwin pengantin hekhekhek

      Solemnization Zubaidah..  
     
      Muka before nanti cikmas minta sebab cikmas baru dapat tahu ju ni rupanya diet dan wajahnya bulat sebelum kahwin.. yang ni baik cikmas tunggu gambar honeymoon dia je hekhekhek.. boleh ek ju tunggu ju post gambar terkini...

Kening dan bulu mata Ju yang original...dia nak yang ASLI..

Salam pembuka bicara... sekian lama tak letak gambar pengantin,mehh sini cikmas kasi up sikit..hekhekhek..(bak gelak shaheizy sam dalam twitternya)


Pertunangan Aisyah.. bulu mata dan kening original.. phone kamera je ni hekhekhek
Wedding Ana

Gambar after xsempat ambil sebab rushing pegi mekap tempat lain pulak kihkihkih...



Wedding

Alahai sori dik,akak xdapat nak recall balik nama adik tapi thanks coz mempercayai akak..







Photoshoot

Ni model photoshoot kat titiwangsa tak upload lagi coz tunggu gambar dr photog..nantikan ye

Thanx Capiq, Yaya & Boy coz ikut je tak banyak cekadak:)
Makeover Atilia

Ada rupa Fasha Sandha tak...

Shooting

Ini je yang boleh diupload ye.. huhu

Dancer ni xingat nama dia...
Ni Winnie,jangan pelik ye ngapa dia pakai seksis.. Masa ni shooting adegan berclub gitu:P


Aisyah Wedding


Maisya Wedding



Maisya Solemnization







Ida
Manjung
Engagement



Ayu
Kuala Kangsar
Wedding





my belove cousin,atilia
parit
engagement




Ira
Manjung
Resepsi





azwa
manjung
solemnization




OMG!! berhabuk sudah my blog makeup..ok, mari sini kita lihat apa yang cikmas update...


model:eyla
venue:taman botani
photog: nanti update lagi sekali:D







P/S: awak macam Yunaaa!!;)
Ira
Shooting Dewi Remaja
Pan Pacific Hotel

Before

After makeup

senyuman ira ni mcm maya karin kan...


Fiza
Dewi Remaja
Photoshoot & Dinner
Shah Alam
fiz already nk pegi dinner

touch up for dinner

natural light makeup


fiz before(gmbr fb)



Nadiey Hana
Finalis Dewi Remaja 2010
Photoshoot


natural light makeup
camera w/ flash

nadiey before..( fb nadiey..lepas main hoki ek)


Photshoot Makeup more picture click here(http://jemari-jingga.blogspot.com/)
Selayang
Nadia



Thanks afra & kama...



nadia before(dr fb)


rogayah
14 nov 2010
lekir,sitiawan


Selamat Pengantin Baru
me & her
rogayah after

rogayah before(pic amik kt fb)