Name:
Email Address:
Location:
No: Contact:
Enquiry/Quotation:

create web form

Lencana Facebook

MystarLG 3 2rd week
Mekap Chind

Chind before


final touch up untuk Chind

ni la Jay..cikmas keliru sket Jay & Azam.sama putih sama hensem hehehe... TQ Jay
22hb 11 2009
Summit Hotel
Alice

Alice Before
After makeup (not hair-do)

21hb 11 2009
rakaman videoklip 1 Malaysia
Sg Buloh

pengacara & pembaca berita serlah bakat

masa sesi rakaman lagu 1 malaysia

susah jugak bikin videoklip
touch Aina & rambut sikit
Betrice(eh,betulke ejaan ni) huhuhu..macam malay kan..
Sabtu 21hb ari tu cikmas & 3 orang mekap artis ditugaskan pegi studio silverstar Sg buloh untuk mekap selebriti RTM. mereka datang dah siap mekap,just touch up & hair-do je tp bukan sekejap..sampai abis kerja rakaman... tengokla gambar-gambar seterusnya

Sambungan videoclip RTM
Sg Buloh

Fifi kurus tinggi..ketot je rasa hehehe

dengan Aina pemenang Penyampai Ikon 2009
masa ni Hani nak cepat balik,tak sempat ambil masa tgh buat rambut...rambut pun dh ilang curlnya:D asyik2 briefing je..huhu... slim2 betul mereka ni
Saksikan videoclip 1 Malaysia... walaupun memenatkan tunggu satu hari tapi happening