Name:
Email Address:
Location:
No: Contact:
Enquiry/Quotation:

create web form

Lencana Facebook

Selamat Tinggal 2009
Selamat Datang 2010

Okey,2010 akan tiba.

So,dengan ini cikmas mewar-warkan kelas mekap akan dibuka tidak lama lagi. Bagi yang berminat,hubungi cikmas cepat-cepat.Mudah & senang dipraktikkan.


Kelas mekap seterusnya akan berada di kawasan berikut:


-Ipoh,Perak


Jadi, ajak kawan-kawan, kumpul duit dan kita jumpa di sana ya
Wahida Sanding
19/12/2009
Sri Iskandar




nantikan gambar dari photographer...SELAMAT PENGANTIN BARU:)
18/12/09
Sri Iskandar
Wahida Hidayah



Salam Maal Hijrah
05/12/09
Raub
Syara Makeover

Sori lambat upload. Pic ni amik dari ara...

Before
After
Syara lepas makeover... Syara & K.pinas lawooo.hehehe

12/12/09
Event makeup
Ipoh Golf Club

Job kali ni last minute. Memula ramai tp lepas tu,sikit.. Dahle tu,terkejut bila last minit member ade hal.Memang penat terkejar sana-sini sampai sakit pinggang.Muda2 lagi dah sakit pinggang huhu.... Mekap malam tu tak ingat dh siapa nama,yang tau tiga beradik je. Lepas tu,mekap si cilik sket2. Tak sempat nak amik gambar before.Ade tuh,langsung tak berambik lepas mekap...


3 beradik

ni Syikin,kakak diorg... lain2 muka
Kak Ain
Manjung
Nikah
12/12/2009




Masa ni,k.ain baru lepas nangis. Dia teringat arwah maknya baru meninggal beberapa bulan. Kitorang kawan2 datang hepikan majlisnya. Sedih jugak la kitorang pujuk2 nape ngan dia. Dia tersedu-sedu cakap "akak teringat mak akak"... Uwaaa, mak andam ni pun nak nangis tapi tahan je.Al-fatihah buat arwah maknya....

Sorry busy sikit terlewat mengupload gambar-gambar. Rasa semacam pula kalau tak letak update sket... Nantikan gambar2 ehsan dr kak ain. Kamera sendiri macam tu le huhu....

K.ain Manjung
Sanding 12/12/09



Baju & aksesori: LELA TOUCH CREATION
Makeup: cikmas
Photog: en. usop
Makeover Ain
Shah Alam



Makeover kak Nat
Shah Alam


MystarLG 3 2rd week
Mekap Chind

Chind before


final touch up untuk Chind

ni la Jay..cikmas keliru sket Jay & Azam.sama putih sama hensem hehehe... TQ Jay
22hb 11 2009
Summit Hotel
Alice

Alice Before
After makeup (not hair-do)

21hb 11 2009
rakaman videoklip 1 Malaysia
Sg Buloh

pengacara & pembaca berita serlah bakat

masa sesi rakaman lagu 1 malaysia

susah jugak bikin videoklip
touch Aina & rambut sikit
Betrice(eh,betulke ejaan ni) huhuhu..macam malay kan..
Sabtu 21hb ari tu cikmas & 3 orang mekap artis ditugaskan pegi studio silverstar Sg buloh untuk mekap selebriti RTM. mereka datang dah siap mekap,just touch up & hair-do je tp bukan sekejap..sampai abis kerja rakaman... tengokla gambar-gambar seterusnya

Sambungan videoclip RTM
Sg Buloh

Fifi kurus tinggi..ketot je rasa hehehe

dengan Aina pemenang Penyampai Ikon 2009
masa ni Hani nak cepat balik,tak sempat ambil masa tgh buat rambut...rambut pun dh ilang curlnya:D asyik2 briefing je..huhu... slim2 betul mereka ni
Saksikan videoclip 1 Malaysia... walaupun memenatkan tunggu satu hari tapi happening

Announcement my gorgeous out there.Booking makeup year 2010 Opened Now!!

Ring Me Up & Book Your Date{cikmas with luv}
Manjung
Fida nikah

Fida tak mau mekap yang lari dr wajahnya yang asal. So,ni la hasilnya. Selamat kahwin-kahwin tau..:) hehehe... Suka anak2 sedara dia yang becok tuh...Comel2!!!

tengah mekap electic pun ade so sambung mekap kat bilik huhu


Dengan mak andam yang chubby...:p.. Ade ghupa 30-an kah huhuhu
Sekian,terima kasih....
Mystar LG musim 3
2nd week


touch up Epul



Sha,mekap by Shima...cantik le baju dia:)

dengan kelima-lima peserta lelaki....
MystarLG musim 3
first week

tengah makeup Sara


malam tu,Sara tak perform just backup singer

terima kasih kak rina atas tunjuk ajar & juga kak naza kerana memberi peluang.......